Testissä

Testissä: Make My Day – ruokalappu, joka kestää isoveljeltä pikkuveljelle

27.03.2020

*Kaupallinen yhteistyö Lastentarvike Pikku Tipun kanssa.*

Covid-19 -viruksen jyllätessä voi kotisohvalta tehdä hankintoja vaikkapa tulevalle vauvalle tai etsiä lahjoja esimerkiksi kummilapselle. Nyt on myös mitä parhain hetki tukea kotimaisia pieniä yrittäjiä ja heidän verkkokauppojaan. Tällainen yksi sympaattinen liike on Lastentarvike Pikku Tipu, jolla on kivijalkamyymälä Mikkelissä, mutta myös verkkokauppa, jonka kautta he toimittavat tilauksia ympäri Suomen.

Pikku Tipun kivijalkamyymälästä löytyy oma lastenhoitonurkkaus hoitopöydällä, joten tämä kohde löytyy myös vaipanvaihto.fi-sivustoltamme. Pikku Tipussa asiakkaita palvelevat todella lämminhenkiset yrittäjäsiskokset Jaana ja Anne. Kun vallitseva poikkeustilanne joskus on ohi ja asiointi onnistuu entiseen malliin, poikkea ihmeessä joskus Mikkelissä, tämä kohde on ehdottomasti käynnin arvoinen!

 

Tämän postauksen idea on vinkata eräästä vallan mainioksi havaitusta tuotteesta. Tuote itsessään on arkinen ja sitä tarvitaan päivittäin jokaisessa pikkulapsiperheessä n. 6kk iästä eteenpäin aina suunnilleen 3-vuotiaaksi asti. Tässä vinkkaamassamme tuotteessa on kuitenkin monta ominaisuutta, jotka tekevät siitä erityisen käytännöllisen ja meidän mielestämme kategoriassaan parhaan vaihtoehdon. Siispä tuote on myös mainio ja aivan varmasti käyttöön pääsevä sekä ilahduttava lahjaidea!

Tämä arkinen tuote on ruokalappu. Ah, tuota ihanuutta tarvitset suunnilleen viisi kertaa päivässä noin kolmen vuoden ajan, joten on kivaa, jos se on toimiva ja kestävä. Mekään emme tienneet tästä superkätevästä ja -kestävästä ruokalapusta ennen kuin saimme sellaisen lahjaksi. No mikä on tällainen kestävä ruokalappu? Se on Make My Day -merkin silikoninen ruokalappu. Tämä kyseinen ruokalappu on valmistettu 100% elintarvikeluokan turvallisesta BPA-vapaasta silikonista ja se on todella pehmeä lapsen herkkää ihoa vasten. Ruokalapussa on suurikokoinen kaukalo, joka kerää hyvin suun ohi tippuvat ruuat, muruset ja nesteet.

 

 

 

Tämä pehmeä ja notkea ruokalappu on myös äärettömän kätevä liikuttaessa pienen kanssa. Sen voi nimittäin rullata mukaan hoitolaukkuun pieneksi pötköksi, jonka sisään voi laittaa myös lusikan suojaan. Ruokailun jälkeen liikkeellä ollessa yleensä pyyhin sen vain nopeasti kosteuspyyhkeellä puhtaaksi ja laitan lusikan takaisin suojaan. Kotiin päästyäni pistän sen sitten paremmin peseytymään, mutta tässä välissä se ei ole ennättänyt alkaa haista tai jopa homehtua, niin kuin useille muille ruokalapuillemme on käynyt. Tämä ruokalapun materiaali todella hylkii tahroja ja likaa, eikä materiaali myöskään värjäänny. Sen voi helposti huuhdella ja käsintiskata puhtaaksi ilman hinkkaamista ja rapsuttelua, vaikka ruoantähteet olisi jo ehtineet kuivahtaakin sen pinnalle. Ruokalapun voi halutessaan nakata myös astianpesukoneeseen puhdistumaan. 

 

Leikkisiä Make My Day -ruokalappuja on saatavilla monessa eri kuosissa, jotka ovat myös äärettömän hauskoja. Meidän pikkuisen smokki-kuosinen ruokalappu on saanut monesti kommentteja, kun olemme olleet ulkona syömässä: “Onpas teidän pojalla hieno ruokalappu!” tai “Hänhän on lähtenyt komeana ulos syömään!” Kuoseista löytyy niin neutraaleita kuin värikkäitäkin vaihtoehtoja – jokaiselle jotakin.

Me olemme kokeilleet vaikka minkälaisia ruokalappuja, mutta tämän ruokalapun värit eivät haalistu, kuvat eivät häviä, siihen ei tartu lika niinkuin kankaisiin tai se ei mene huonoksi pesussa niinkuin moni muovinen. Se myös menee pieneen tilaan reissatessa. Tätä ruokalappua käyttäessä meidän pikkuinen ei ole myöskään hermostunut siihen, koska sen muotoilu on sellainen, ettei se ole käsien tiellä tai jää huonosti törröttämään käyttäjän ja esim. syöttötuolin turvakaaren väliin. Tämä ruokalappu on kestänyt meiltä nyt isoveljeltä pikkuveljelle ja se säästetään vielä tuleville serkuillekin, joten voin hyvillä mielin suositella sitä kaikille, jotka pohtivat ruokalapun hankkimista. Mikä parasta myös, nyt sen saa Pikku Tipusta tarjoushintaan 15€ aina 2.4.2020 asti!

Onko sinulla jo kokemusta Make My Day:n ruokalapuista? Tsekkaa kisa somekanavassamme ja voita!

 

– Birgitta

Kannattaa lukea myös

Kommentit

Kommentoi