Testissä Vaipanvaihto.fi blogi

Testissä: Enjoy Your Life By Demi:n kaunis ja kestävä säilytyspussi hurmaa myös hoitopisteellä

03.10.2019

Paperipusseissa vaan on sitä jotain. Niissä on kuin ripaus luksusta ja materiaalin luonnollisuus ja haurauden tunne tekee pusseista vieläkin kauniimpia. Erilaisia paperipusseja – sekä yksivärisiä että kuvioituja – onkin näkynyt kotien sisustuksissa ja erityisesti lastenhuoneissa jo jonkin aikaa. Kun kuulin paperipusseista, jotka kestää kulutusta ja jotka voi jopa pestä tarpeen tullen, olin enemmän kuin innoissani: tiedossa olisi kestävää kauneutta. Vielä ilahtuneemmaksi minut sai fakta, että pussit suunnittelee ja valmistaa kotimainen yhden naisen yritys ja vieläpä ympäristöystävällisistä ja täysin luonnollisista ainesosista. Ekologista ja eettistä yritystoimintaa siis!

Enjoy your Life By Demi on Hanna Kylmälän pienyritys, jossa Hanna valmistaa ja maalaa jokaisen tuotteen omin käsin. Jokainen paperipussi on siis uniikkikappale. Aina käsillätekemisestä nauttinut nainen halusi aikanaan nimenomaan kehitellä kestävän ja kuvallisen säilytyspussin nähtyään ensimmäiset paperiset ja simppelit versiot markkinoilla. Ensimmäisen pussin hän teki ystävälleen toiveiden mukaan: säilytyspussin tuli toimia lelukorina, josta pieni lapsi ylettäisi ottamaan itse leluja. Pussiin toivottiin myös pöllön kuvaa. Tästä sai alkunsa L-kokoisen säilytyspussin ja sitä myöten koko malliston tarina. Ystävien toiveesta Hanna lähti kehittelemään lisää kokoja ja kuoseja ja näin sai alkunsa yritys Enjoy your Life By Demi, joka nimettiin Hannan rakkaan edesmenneen Demi-koiran mukaan. Nyt  hänen nettikaupastaan ja jälleenmyyjiltä on saatavana 3 eri kokoisia pusseja (S, M & L) sekä lukuisia ihania värivaihtoehtoja ja kuva-aiheita. Ja jos valmiista mallistosta ei löydy asiakkaan toivomaa väri- ja kuosiyhdistelmää, Hanna valmistaa sellaisen tilauksesta.

Pussien materiaalina Hanna käyttää nahkapaperia, joka on selluloosan ja luonnonkumin eli lateksin sekoitusta. Materiaalissa ei ole mitään haitallisia aineita. Materiaali on erityisen kestävää ja pussit voi todella myös pestä käsin ja jopa silittää tarvittaessa. Kastelua suositellaankin ennen käyttöönottoa, sillä vesi pehmentää pussin, jolloin siitä katoaa pakkaustaitokset ja se on helpompi muotoilla haluttuun korkeuteen. Kuivuneena pussi tuntuu käsissä jämäkälle paperille ja näyttää käytössä ihanan ryhdikkäältä. Pussi on myös kevyt, jolloin se on turvallinen myös lasten käyttöön.

Pussit vaikuttaa erittäin laadukkailta: ompeleet on napakoita, maalaukset selkeitä ja siistejä ja korit on viimeistelty kauniilla nahkaisella tuotemerkillä. Laadun kruunaa viimeistelty paketointi: tuotteet toimitettiin ruskeaan paperiin käärittynä, ilman ylimääräisiä ja turhia muoveja. Jokaisen tuotteen ympärillä oli myös kaunis nauha rusetilla, sekä laadukkaat tägit materiaali- ja yhteystietoineen. Pussin sisältä löytyi vielä käyttö- ja huolto-ohjeet erillisellä paperilla.

Meidän beben hoitopisteelle valikoitui monista ihanista kuoseista harmaa M-kokoinen pussi, jota koristaa suloinen valkoinen pupu. Käytin pussin ensin suihkussa ja muotoilin sen sitten sopimaan hoitoalustan viereen kodinhoitohuoneemme tason nurkkaan. Pussi on todella tilava, jolloin sinne mahtui huikea määrä vaippoja – nyt ei tarvitse olla täyttämässä niitä käden ulottuville niin useasti, kuten tähän mennessä. Aiemmin vaippakorinamme toiminut pieni kangaskori vaati jatkuvaa täyttöä alakaapin vaippapaketista, sillä näinä ekoina kuukausina pikkuisia vaippoja on saanut vaihtaa ihan urakalla. Pussi pysyy erinomaisesti pystyssä ja isosta suuaukosta on helppo ottaa vaippoja yhdellä kädellä. Pussin iso ja selkeä printti näyttää olevan itseni lisäksi myös vauvamme mieleen, sillä pienet silmät tarkkailevat sitä jokainen kerta, kun olemme vaipanvaihtopuuhissa.

Kun vaippa-ikä jää joskus taakse (ajatus tuntuu tosin vielä aika kaukaiselta, onhan vauvamme vasta reilu 3kk), on sen jälkeen pussille monia eri käyttömahdollisuuksia: se voisi toimia esim. lelukorina, säilytyskorina tai kukkaruukun suojuksena lastenhuoneessa. Tällainen pussi on myös mainio ja monikäyttöinen lahja, joka samalla toimii itsessään myös lahjapakettina. Baby shower -lahjaksi pussin voisi täyttää ihanilla vauvatarvikkeilla, vaipoilla tai vaatteilla. Myös lasten lahjapakettina tämä olisi varmasti hitti. Koiranomistaja taas uskoisi ilahtuvan tutun rodun kuvalla koristellusta pussista, johon voi säilöä vaikkapa juuri koirantarvikkeita tai -herkkuja.

Suosittelen lämpimästi tutustumaan näihin koreihin, joiden koko valikoiman löydät Enjoy your Life By Demin nettisivuilta täältä. 

Ihania sisustushetkiä!

-Kati

Kannattaa lukea myös

Kommentit

Kommentoi