Kohteessa Vaipanvaihto.fi blogi Vieraskynä

Vieraskynä – Kohteessa: Duudsonit Activity Park Espoo

14.11.2018

Aargh, taas sataa kaatamalla ja kurahousut on jo valmiiksi ihan likaiset. Ei huvita pukea niitä taaperolle päälle ja lähteä taas puistoon seisomaan sateeseen tai tekemään lällikakkuja tähän pimeyteen. Eikä muuten huvita olla kotonakaan, kun virtaa tuossa pienessä miehessä riittää kaatamaan kaikki neljä seinää. Mutta kävipä tuuri, äitikaveri soittaa ja kysyy, lähdetäänkö testaamaan Duudsonit Parkin taaperoaamua vaihtoehtona marraskuisille päiville.

Duudsonit Activity Park Espoo sijaitsee Isossa Omenassa ja se on siis helppojen kulkuyhteyksien päässä vaikka pidemmillekin päiväretkeläisille. Sinne voi tulla helposti bussilla, metrolla tai omalla autolla. Duudsonit Parkin Taaperoaamu on aina perjantaisin 9-12. Se tarkoittaa, että sinä aikana puisto on auki vain perheen pienimmille, jolloin ei ole vaaraa, että jäävät vauhdissa isompien jalkoihin. Lippu Taaperoaamuun maksaa 10€ ja sillä pääsee siis sisään taaperon lisäksi vanhempikin.

Puistoon saavuttaessa palvelu oli todella avuliasta ja iloista. Meidät ensikertalaiset opastettiin hienosti talon tavoille ja oli rentoa lähteä tutustumaan paikkoihin. Vaunuille oli varattu myös hienosti tila, mutta se olisi saanut olla isompikin. Taaperoaamu oli nimittäin suosittu ainakin sinä aamuna. Itse puisto oli kuitenkin toooodella iso ja sinne mahtuikin hyvin mukaan. Pienen kanssa ei siis tarvinnut pelätä tungoksessa seikkailua.

Meidän taaperoiden lempipaikaksi osoittautui suojuoksu. Siinä tuli äiti-ihmisillekin ihan hiki, kun yritti pysyä perässä ja monet naurut saatiin, kun jäätiin jumiin vaahtokuutioihin. Ja voi että puistossa oli paljon kaikkea huippua koettavaa ja nähtävää. Paikka on super rento, omistajiensa näköinen, ja he mainostavatkin paikkaa sellaisena, jossa he itse olisivat lapsuudessa ja nuoruudessa halunneet viettää aikaa.

Puistosta löytyi myös erillinen taaperonurkkaus, jonka sohva sai ainakin näiltä äideiltä täydet 100 pistettä. Se oli ihanan kotoisen oloinen. Taaperot viihtyivät kulmauksessa ja äidit vaihtoivat kuulumiset rennosti sohvalla. Puumaja oli toinen upea paikka myös tämän äidin mielestä. Se oli sokkeloinen ja korkea, puumajaa muistuttava, josta löytyi Duudsonien matkan varrelta kuvia ja viestejä meille kaikille. Ihan tärkeä muistutus jokaiselle, miten täällä pallolla kannattaa tallailla.

Meiltä jäi vielä trampoliinipuiston (Ranchin puoli) kokeileminen seuraavaan kertaan, koska oli niin paljon koettavaa jo Metsän ja Pihan puoleisissa temppuiluissa ja nälkä alkoi painaa pieniä Duudsoneitamme. Lounastaminen sujui myös tässä kohteessa hienosti. Taaperoille löytyi sopivia vaihtoehtoja lounaspöydästä, jossa oli salaattitarpeita, pitsaa ja sinä päivänä lämpimänä ruokana kanaa, riisiä ja höyrytettyjä vihanneksia. Ravintola Pirttihirmu hurmasi räsymatoilla seinissä ja kotikutoisella sisustuksella. Vaipanvaihto ja pottailutreenit sujuivat myös hienosti vielä ennen kotiinlähtöä. Tämän kohteen löydät myös karttapalvelustamme.

Se, että tämä äiti olisi kireillyt ulkona kaatosateessa, Duudsonit Parkin tarjoama Taaperoaamu kaikkine ilon kiljahduksineen ja kikatuksineen voittaisi mielestäni isommankin palkinnon paikan omistajille! Kiitos siis Duudsoneille kotiäitien päivän pelastuksesta!

Temppuiluterkuin,

Birgitta, Alvar, Jessi & Mikael

Kannattaa lukea myös

Kommentit

Kommentoi