Kohteessa

Kohteessa: Bebeliini – luksusta lapsille skandityylin karkkikaupassa

20.08.2018

Hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Tammistossa, kivenheiton päässä isosta ostosalueesta ja Jumbosta, sijaitsee ihana pieni timantti nimeltä Bebeliini: lastenvaateliike, joka yhdistää kirppiksen, vaate- ja tarvikemyymälän sekä viiden tähden palvelun. Bebeliinin monipuolisesta valikoimasta löydät skandinaaviseen tyyliin sopivat brändit ja visuaalisuudessaan myymälä on kuin aikuisten karkkikauppa. Vaaleanpunainen ja turkoosi yhdistettynä valkoiseen, mustaan ja vaaleaan puuhuun luo herkullisen fiiliksen aina myymälästä käyntikortteihin saakka. Tänne kannattaa ehdottomasti poiketa kauempaakin inspiroitumaan ja tekemään löytöjä.

Bebeliinin omistaja Mia panostaa todella asiakaspalveluun. Liikkeestä löytyy niin lastenhoitohuone, leikkihuone imetystuolilla kuin keittiö- ja ruokailutilakin. Shoppailemaan voi siis tulla huoletta vaunujen kanssa ja ostosten lomassa voi nauttia vaikka kupin vastakeitettyä kahvia ja pientä välipalaa, samalla kun lapset viihtyvät leikkihuoneessa. Myös omien eväiden lämmittämiseen on käytettävissä mikro ja pienimmille ruokailijoille löytyy syöttötuoli. Ei ole siis tarvetta keskeyttää visiittiä, vaikka nälkäkiukku tai vaipanvaihtotarve iskisi. Täällä voi nauttia kiireettömästä asiakaskokemuksesta.

Wc:stä on alun alkaenkin löytynyt hoitotaso, mutta tilasta uupui se leikkisyys ja viihtyisyys, mikä myymälän puolella on vahvasti esillä. Siispä tein ehdotukseni hoitohuoneen faceliftistä Mialle ja hän antoikin vaipanvaihtopisteen tiimin stailata tilan uuteen uskoon ja vastaamaan paremmin asiakkaiden odotuksiin.

Faceliftin suunnittelun lähtökohtana oli tehdä kokonaan kaakeloidusta tilasta kodikkaampi, kaiuttomampi, käytännöllisempi sekä enemmän myymälän tunnelmaa vastaavampi, kuitenkin hyvin maltillisella budjetilla. Pienilläkin fixeillä saadaan iso muutos aikaan, se tuli todistettua jälleen kerran! Vai mitä mieltä olette?

Hoitotason reunalta löytyy nyt näppärät korit, joita voi käyttää laskutilana vaikka lapselta riisutuille vaatteille ja likainen vaippa sujahtaa yhdellä kädenliikkeellä tuoksuttomaan vaipparoskikseen, ilman että vauvaa joutuisi hetkeksikään jättämään vartioimatta hoitoalustalle kurotellakseen roskikselle. Myös naulakot hoitotason reunalla mahdollistavat esim. hoitorepun ripustuksen käyttöetäisyydelle. Tarjolla on myös varavaippoja sekä kosteuspyyhkeitä, jos omat on unohtuneet kotiin. Desifiointiaineella voi tarvittaessa puhdistaa hoitoalustan tai potan.

Stailauksessa on käytetty mahdollisimman paljon Bebeliinistä saatavia tuotteita. Mm. hoitoalustan päällä roikkuva Filibabban suloinen kuumailmapallo-mobile kiinnittää vauvan huomion vaipanvaihdon yhteydessä. Katse kiinnittyy myös katosta ripustettuun Roommaten Kuu-soittorasiaan ja seinän printtikollaasissa ihastuttaa LukLabelin postikortit, sekä Kirpunkodin ja Kort & Gott:in julisteet. Varavaipoille on käytössä Roommaten säilytyskorit.

Pehmeyttä ja kodikkuutta tilaan on tuotu käsipyyhkeillä ja matolla. Isossa meriheinäkorissa on helppo säilyttää paperivarastoa, johon asiakkaatkin pääsevät tarvittaessa käsiksi. Kirsikkana kakun päällä on Luman pinkki potta, joka on minimalistisen tyylikäs ja samalla suloinen kuin jättikokoinen amerikanpastilli. Mitä muuta voi odottaa karkkikaupan hoitohuoneelta? (Enemmän Luman tuotteiden ympäristöystävällisitä ominaisuuksista kirjoitin tässä postauksessa.)

Käykäähän viihtymässä hurmaavassa Bebeliinissä tai seikkailkaa liikkeen verkkokauppaan ihanille ostoksille. Syksy on mitä mainiointa aikaa inspiroitua kaikesta uudesta ja uudistua itsekin!

 

-Kati

 

PS. Bebeliinistä löydät vaatteita myös äidille!

PPS. Kohde löytyy vaipanvaihtopiste-sivustolta täältä.

 

Kannattaa lukea myös

Kommentit

Kommentoi