Kohteessa Vieraskynä

Vieraskynä – Kohteessa: Tallinnan vaipanvaihtajan silmin osa 3, Kauppakeskus Kaubamaja

09.07.2018

Viimeisen päivän seikkailut ennen kotiin lähtöä kohdistui tällä kertaa kauppakeskus Kaubamajaan. Ja wau, taas oli Liisa Ihmemaassa -kohde. Nyt oli kaikki upeaa ainakin äidin mielestä! Täällä onnistui hyvin niin vaippailut, syöminen kuin leikkiminenkin.

Tämä ihmemaa löytyy kauppakeskuksen neljännestä kerroksesta, jossa voi shoppailla myös kotiinviemiset samalla, kun lapsi leikkii ihanassa leikkitilassa. Lapsiparkki on ilmainen tunnin ajan, jos sinulta löytyy kuitti Kaubamajassa tehdyistä ostoista. Pienellä summalla hoitoaikaa voi jatkaa kolmeen tuntiin. Upea palvelu minusta! Lapsiparkin työntekijät vaikutti todella mukavilta ja avuliailta.

Näillä muistoilla ja lomafiiliksillä jaksaa taas pitkään ja on kyllä kiikkustuoliin tarinoita taas kerrottavaksi!

 

Matkaterveisin,

Birgitta, Alvar ja Aleksi

Kannattaa lukea myös

Kommentit

Kommentoi