Kohteessa

Kohteessa: Viipurilainen Kotileipomo Cafe & Deli – pullantuoksuista vaipanvaihtoa aidoimmillaan

19.04.2018

Jos olet sitä tyyppiä, jonka aamu alkaa ajatuksella “Mitä söisin tänään lounaaksi?”, niin todennäköisesti myös mökkireissua suunnitellessasi haluat tietää etukäteen, missä pysähdyt kahvitauolle automatkan aikana. Jos ajatus jostain persoonallisemmasta ja laadukkaammasta taukopaikasta kuin ketjuliikkeen bensa-asemasta houkuttaa, olet löytänyt tiesi oikealle sivustolle. Tällä kertaa vinkkaan ihanasta kohteesta, jonka sijainti on täydellinen pääkaupunkiseudun hälinästä kohti Keski-Suomen ihania järvimaisemia matkatessa: Viipurilainen Kotileipomo Cafe & Deli Vääksyssä, Lahdentien varressa.

Tuoreen pullan ja leivän tuoksuinen leipomo-kahvila hurmaa aitoudellaan. Paikanpäällä perheyrityksessä valmistetut erilaiset leivät ja muut herkut ovat sitä aidointa suomalaista lähiruokaa parhaimmillaan, ilman mitään ylimääräistä. Parasta laatua, jota on ilo tarjota myös omille lapsille. Lisäksi leipomon kehittelemät innovatiiviset kauratuotteet kuten Oatlaws ja Puhtikaura, ovat paitsi mielenkiintoisia tuttavuuksia, mutta myös täydellisiä tuotteita kiireiseen lapsiperhearkeen. Vai voiko helpompaa ja nopeampaa aamupuuron korvaajaa reissun päällä olla, kuin sheikata vaikkapa marjainen juoma kypsennetystä kaurasta?

Kodikkaaseen kahvilaan on helppo tulla lasten kanssa: kahvilaan on esteetön kulku ja sieltä löytyy niin syöttötuolit kuin vaipanvaihtopistekin. Wc:n yhteydessä olevasta hoitohuoneesta uupui aiemmin kahvilalle muuten niin tyypillinen kodikkuus, joten kävimme vaipanvaihtopiste.fi:n tiimin kanssa tuunaamassa tätä herttaista kohdetta entistä toimivammaksi lapsen kanssa reissaavan asiakkaan näkökulmasta.

Hoitohuoneen lopputulos on yhdistelmä toiminnallisuutta ja viihtyisyyttä kompaktissa paketissa. Jyrkän lattiakaadon takia tilaan oli turvallisinta valita seinälle kiinnitettävä hoitotaso, jonka vieressä hyllykkö toimii sekä laskutasona että säilytystilana. Värimaailmassa toistuu leipomon brändille tunnusomaiset värit musta, harmaa sekä oranssi ja myös puulaatikot saivat inspiraationsa myymälän puolelta.

Siinä missä vaipanvaihtaja ilahtuu varavaipasta, kosteuspyyhkeistä ja pesuaineesta, inspiroituu lapsiasiakas mobilesta ja värikkäistä seinätarroista. Potta, supistaja ja koroke takaavat miellyttävän käynnin myös jo vähän vanhemman lapsen kanssa. Myös desinfiointiaine löytyy helposti. Tilassa on myös peili ja naulakko.

Hoitohuoneen varusteiksi on valittu mahdollisimman paljon kotimaisia ja skandinaavisia tuotteita. Sillä kotimaisuus ja aitous jos mitkä ovat ehdottomasti tämän kohteen valttikortteja <3 Tämä kohde kannattaa painaa mieleen! 

-Kati

Kannattaa lukea myös

Kommentit

Kommentoi